ANNONS
Integritet på Tailsweep

La Mafia

/

Häromkvällen åkte vi till Cabo Roig. Jag frågade Åse om vilken restaurang man måste besöka om man är där och jag fick snabbt svar ”La Mafia”. Så det fick bli den kvällens matställe.

Cabo Roig ligger precis sidan om oss i Villa Martin. Där är fullt med restauranger och nära till många fina stränder. Där är såklart också fullt med turister.

Vi bokade bord och det var nog tur för det blev snabbt fullt och där var även kö för att få plats.

Det var väldigt fint i restaurangen och en bra meny med det mesta, kött, pasta, fisk, pizza och massa smått och gott. Jag valde Lasagne som Mira åt upp för den var så god. Mannen åt en pasta med jumboräkor och chili. Mira tog en pizza men min lasagne var godare..

Det var ett väldigt trevligt ställe med god mat men lite för dålig service tyvärr. Jag tror dom hade alldeles för fullt upp men det hjälper ju inte när man inte får sin dricka eller vill beställa mer. Jag blir tjurig när jag måste tillkalla servitören för att få det jag beställt. Det kan säkert vara en engångsgrej eftersom Åse är så himla nöjd med sitt besök. Jag hade nog otur =)

Jag fick min goda dricka i alla fall!

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00