ANNONS
Integritet på Tailsweep

Snart är vi tillbaka!

/

Nu är det snart höst på riktigt, är det något du fruktar eller längtar efter? Jag är förskräckt, jag ser det bara som en färdväg mot vintern… brrrrrrrr. MEN, innan dess ska jag hinna med en weekend i Marbella med min vän Linda och 24-27 november ska jag och Åse till Bornholms julmarknad med våra töser. Gud som jag längtar! Du vet ju hur förälskad jag är i denna danska underbara ö! Nu ska jag få visa upp denna pärla för Mira också.

Jag och Åse fick uppleva våren på Bornholm som verkligen var fantastiskt, nu är det dags för sensommaren att bjuda på öns klippor som håller kvar sommarvärmen. Långt in i september mot oktober kan du njuta av solskensfyllda dagar.

Ett tips är att besöka Bornholm Craft Weeks den 10/9-23/10. Denna Bornholmsö är galet estetisk och kreativ och det fullständigt exploderar av vackra hantverk gjorda med kärlek överallt. Om du är på Bornholm måste du verkligen besöka hantverkarnas verkstäder som jag och Åse gjorde. Under Bornholm Craft Weeks kan du som gäst få uppleva allt från keramik, drejning, workshops, rundvisningar, öppna verkstäder och så mycket mer! Du kan läsa om det HÄR. Visst blir man sugen på att kavla upp ärmarna och vara med!

Om du nu blir sugen på en tripp till det danska paradiset så vill jag tipsa om ett absolut favoritställe på Bornholm och Rönne. Det är ”Det röde pakhus”. Vi tog en chansning när vi stövlade in där på lunch. Vi ville helst inte lämna.

Restaurangen Det Røde Pakhus, ligger i hjärtat av Rønne, mitt i centrum. Dom serverar både lunch och middag och vill göra det lilla extra genom att skapa unika smörrebröd. Menyn är aldrig densamma, den anpassas efter dagens råvaror och känslan hos kocken.

Läckert ställe med en genuin och äkta känsla bara man öppnar dörren.

Goda drycker som är noga utvalda till menyn serveras!

Alltså, det var SÅ gott! En helt vanlig smörrebröd kändes som en lyxig gourmetmiddag. Vi bad kocken överraska och blev absolut inte besvikna. Efterrätten…… mmmmmmmm

Jag vill hemskt gärna tillbaka dit för att uppleva kvällsmenyn som ska vara något helt unikt och fantastiskt. Vi lovade att komma så det blir nog så i november =)

Ett bra och modernt boende hittar du på Griffen spa och hotell. 

Smäll av vilken utsikt!!

Vi dök ner i deras spa och njöt en stund i en gassande sol och med ett glas bubbel.

På kvällen åt vi på hotellets restaurang och det var en storslagen solnedgång som solskensön serverade oss.

Det är så enkelt att ta sig till Bornholm, speciellt för oss som bor i söder. Med bornholmslinjen tar det faktiskt bara 1 timme och 20 minuter från Ystad till Rønne och biljetten kostar från bara 99 SEK! Det är vad en pizza kostar. Men då kan jag lova att det finns smarrigare att äta på Bornholm =) Nu finns det alltså inte några ursäkter att inte åka när det så pass billigt att åka på semester till Bornholm, även om bara för dagen. Min solskensö- Bornholm <3

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00