ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pinsam matchning =)

/

God kväll i stugan. Här sitter jag i mörkret med endast tv tänd och stearinljus som enda ljuskälla. Det är bara att börja vänja sig för det som komma skall. När vi var i Ullared igår köpte jag varma pyjamas haha =)
Jag läste någonstans ”Sätt dig alltid i en hörna när du fryser, där är det alltid 90 grader”haha underbart! Precis min humor.

Idag vid 7 tiden började jag komma med ursäkter till mannen för att slippa kvällens träning. Jag har både haft problem med magen, ischias och förkylning. Tror du att det bet på honom?

Han vann… Jag var där och imorgon kommer jag att ha problem att gå. MEN, något som fick mig att skratta var när jag tog ett foto på oss in action. Är det inte lite pinsamt, paret som tränar ihop och till och med matchar kläderna… Det är nästan värre än dom på husvagnssemester i samma träningsoveraller. =)

3

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00