Olaglig Fnula

Men vännen, förlåt, jag har inte glömt bort dig men igår var det en otroligt känslosam dag på jobbet. Det var begravning för en fin människa som jag fått äran att ha som anställd. Det är verkligen nackdelen med mitt arbete, alla fina människor man förlorar längs vägen. Jag försöker se det som att jag är utvald för att verkligen fått ta del av en människas liv och jag är så tacksam för det. Men, visst är det sorgligt. Alla farväl, av alla fina.

Idag måste jag berätta att jag har varit direkt olaglig och känner mig sådär himla busig…. Jag har torktumlat tvätten! JAAA det är sant! Jag känner mig super olaglig… Inte ska man torktumla när det är så dyrt som det är men I am a money spender.. Jag spenderar på att torktumla =)

En annan busig sak jag gjorde var att ändra på hur jag gjorde falukorv i ugnen. Det var inte populärt men det var VÄLDIGT gott! HÄR är hur familjen vill ha det =)

2
27

Pinsam matchning =)

God kväll i stugan. Här sitter jag i mörkret med endast tv tänd och stearinljus som enda ljuskälla. Det är bara att börja vänja sig för det som komma skall. När vi var i Ullared igår köpte jag varma pyjamas haha =)
Jag läste någonstans ”Sätt dig alltid i en hörna när du fryser, där är det alltid 90 grader”haha underbart! Precis min humor.

Idag vid 7 tiden började jag komma med ursäkter till mannen för att slippa kvällens träning. Jag har både haft problem med magen, ischias och förkylning. Tror du att det bet på honom?

Han vann… Jag var där och imorgon kommer jag att ha problem att gå. MEN, något som fick mig att skratta var när jag tog ett foto på oss in action. Är det inte lite pinsamt, paret som tränar ihop och till och med matchar kläderna… Det är nästan värre än dom på husvagnssemester i samma träningsoveraller. =)

3
34

Populär mormor

Haha ikväll kom lilla Elise och åt söndagsmiddag hos oss. Jag Cornelia och Mira var hemma vid 18 efter en dag på Ullared. Då stod middagen färdig på det dukade bordet. Det är lyxigt som tusan.
Något annat som uppfattades väldigt lyxigt (för Elise i alla fall) var efterrätten som världens bästa mormor (moi) bjöd på. Tror du lill-hjärtat var lycklig?

Vi hade en så underbar dag igår! Snacka om att hinna mycket….
07:00 åkte hemifrån
11:00 Liseberg
13:00 Mamma Mia
17:00 Liseberg
22:00 Däckar i sängen

Vissa gillar karuseller man blir blöt i, vissa inte… Kan du gissa en gång?

I morse vaknade vi på hotellet (Gothia Tower) och hade den magiska utsikten på ett alldeles morgonlugnt Liseberg. Så vackert, eller hur! Vi checkade ut och drog vidare till Ullared.
Nu är jag helt slut….. Men vilken helg, helt fantastiskt!

3
47