ANNONS
Integritet på Tailsweep

Olaglig Fnula

/

Men vännen, förlåt, jag har inte glömt bort dig men igår var det en otroligt känslosam dag på jobbet. Det var begravning för en fin människa som jag fått äran att ha som anställd. Det är verkligen nackdelen med mitt arbete, alla fina människor man förlorar längs vägen. Jag försöker se det som att jag är utvald för att verkligen fått ta del av en människas liv och jag är så tacksam för det. Men, visst är det sorgligt. Alla farväl, av alla fina.

Idag måste jag berätta att jag har varit direkt olaglig och känner mig sådär himla busig…. Jag har torktumlat tvätten! JAAA det är sant! Jag känner mig super olaglig… Inte ska man torktumla när det är så dyrt som det är men I am a money spender.. Jag spenderar på att torktumla =)

En annan busig sak jag gjorde var att ändra på hur jag gjorde falukorv i ugnen. Det var inte populärt men det var VÄLDIGT gott! HÄR är hur familjen vill ha det =)

2
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00