ANNONS
Integritet på Tailsweep

Veckans lärdom

/

Ikväll springer jag runt som en vildbatting och städar eftersom vi har städfirman här imorgon. Jag är på riktigt dum i huvudet, men vår Ben plockar inte undan, han städar. Sen har jag fått någon skruv lös också för helt plötsligt vill jag bara städa och fixa överallt. Jag vill ha ORDNING, pedantisk ordning.

Jag fick en ny lärdom idag. Helt plötsligt fick vi massor med bananflugor inne i min walk in closet. Jag fattade inte ett endaste dugg hur farao dom hämnat där. Okej i köket men i min garderob?

Idag skulle jag städa undan i alla 30 väskor som var halvfulla med grejer. När jag stack ner handen i den ena väskan kände jag en kladdig massa i handen, jättekladdig massa. När jag öppnade väskan såg jag inte vad det var, det var ett frukt-lik. Ett fruktkadaver…. ett svart sådant.

Lärdom 1: Bli inte arg på bananflugor, dom gillar gammal frukt även om det är inne i en garderob i en väska som inte blivit tömd i tid.
Lärdom 2: Töm väskan innan bananflugorna gör det.
ÖRK

4

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00