ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Jobba med mannen

/

Zzzzzzzzzzzzz efter en kväll med jobbmässa är det det enda som kommer ur min mun…. Zzzzzzzzzzzz
Det tar så himla mycket energi från mig att vara trevlig, men det är ju så mycket roligare än att vara otrevlig =).

Mannen och jag var ”The Dreamteam” tillsammans ikväll. Så roligt det är att driva Omtanken med honom. Han är ganska tuff när det kommer ekonomiska rapporter och det finns ett minus. Då är jag som VD inte så populär. Inte ens hos mig själv som styrelseordförande.

Uppklädd till tänderna minsann när man ska representera sitt älskade företag. Kappan finns till 25% rabatt HÄR.

Det var en lyckad mingeltillställning för företagare runt om småbyarna runt Lund. Jag och mannen skapade flera nya kontakter. Det är många som förvånas när vi berättar att ett litet företag i Veberöd faktiskt har 150 anställda. Det är vi det! Våra tjejer på kontoret gör ett sju-jäkla bra jobb och vi är så stolta!

Sen ska vi inte glömma alla anställda ute på fältet som är helt otroliga! Det är så att jag får en tår i ögat av stolthet när jag tänker på vilket magiskt jobb varenda en av våra anställa på Omtanken gör. Fantastiska människor!

1

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00