ANNONS

Ystad, finaly!

/

Idag var det att gå upp med tuppen, stranden väntade på oss! Klockan nio kom Taxi-Cornelia-Elise och hämtade upp oss. Vilken härlig dag det blev. Två fina vänner, Sosso & Fridha, dök upp och Miras bästis Tindra kom. Inget planerat men det kunde inte bli mer perfekt! Vi fyllde hela strandremsan.

Det var dock ARTON grader i vattnet och denna kvinna doppade sig TVÅ gånger, det trodde jag aldrig om mig själv. Skitastolt!

Som vanligt smorde jag mig hysteriskt med solkräm, och som vanligt sitter jag här och svär att jag inte har fått någon färg. Att jag aldrig lär mig! Vännerna skrattade åt mig på stranden och skrattar nog ännu mer nu.

20210618_090053
ystad stranden
Elise ystad
Elise ystad
Ystad
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vad f*n hände?

/

Hej vännen! Svettas du sönder som en blöt fläck?

Idag höll jag på att dö av skratt när jag kom till min ”nagelTina”. Jag cyklade dit nämligen. När hon ser mig så säger hon högt
-Vad fan hände, hon cyklar!

Hahaha alltså jag kunde hålla med, vad fan vad det som hände? Energin är på topp och då är det lika bra att köra fullt ut. Jag ska erkänna att jag var lika chockad som Tina =)

20210617_154822
20210617_174636

Idag har detta varit min arbetsplats. Jag hade en arbetsgrupp som kom hem till mig på möte. Det var så lätt när vi kunde sitta ute.

20210616_195111

Jag älskar mina lilla nya hörna, och på kvällen är där så mysigt. Jag ska ha någon mer lampa dock.

20210616_223204
Fnulan
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Tävlingssvar- vad är det jag odlat

/

God kväll, är det fotboll hemma hos dig eller du slipper? Du måste ändå erkänna att det var kul att Sverige kunde hålla målet igår. Jag var stolt i alla fall =)

Jag vet inte vad det tagit åt mig, jag kan inte vara still. Jag har så mycket energi så att till och med en uppspeedad ekorre skulle bli nervös. Familjen gör nog slut med mig snart. Jag vill bara att det ska bli semester så att jag kan pyssla hela dagarna. Kan det vara att det sockerfria livet hjälpet?

Det är tre arbetsdagar till sedan är det två veckors tjänstledighet för distansutbildning, och sen blir det en veckas semester på det. Det bästa med kursen är att jag kan plugga när kvällen kommer och det är fotboll på tv. LYXIGT! Sen kan vi ju hoppas att jag blir klok på köpet också.

20210607 190521

Okej, vad var rätt svar på sista tävlingen då? Det var många som var söta och trodde jag gett mig på choklad men nejnejnej, det är faktiskt popcornskärnor jag lagt ner i jorden =)


Jag trodde ALDRIG att det skulle växa så och misstänkte att det var ett aprilskämt när jag såg det och var tvungen att prova. Tydligen ska det bli riktigt höga plantor. Billigt och bra =)

Skolavslutning 2021-20

Nä raring nu ska jag ut och tvätta mitt trädäck, Love u!

Fnulan
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00