ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Verksamhets Fnulan

/

God kväll i stugan. Nu är jag hemma från after work. Jaja det låter trevligt men jag stod på gymmet med kompisarna från bokklubben i videochat på messenger. Dom skålade med bubbel och jag med stön från träningen och en flaska vatten. 

Idag var jag på ett viktigt kundmöte och jag är alltid lite orolig för att komma felklädd. Jag vill inte vara för snoffsig men jag vill inte heller vara för slarvig. Jag vill alltså vara något mitt i mellan. Vad tycker du, lyckades jag?

Jag hade en svart kavaj som känns lite lagom strikt när man har en t-shirt till. Den jag har på bilden är från Primark men denna är superfin faktiskt samt denna i vit med tryck.

Byxorna är dom gamla vanlig! Älsk-byxorna för tillfället. Kängorna köpte jag förra året och nu är dom på GRYM REA!

Örhängena kommer från H&M men jag hittade ett par så sjukt snygga jag måste köpa. Kolla in dessa!

Nu ska jag slappa en liten stund och vänta in min Gabriel och hans Alexandra som kommer snart. Mammas lilla påg <3 

0

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag är inte snuskig….

/

…. men denna pumpan är ganska rolig ändå =)

Idag överlevde vi inspektionen av Arbetsmiljöverket på jobbet och fick faktiskt väldigt mycket beröm!! Så himla roligt!! Vi fick påbackning på endast en sak och det är att vi måste informera mer om den ”lätta” ergonomin på vår grundutbildning. Lätt som en plätt ju! Fy fan vad stolt och lättad jag är!

Lena undrade var mina byxor jag hade på mig på ”Mitt om natten” dom hittar du HÄR. Jag verkligen älskar dom eftersom det är stretch men dom ser ändå ut som skinnbrallor! Jäkligt bra pris med!

4

Vad måste jag göra?

/

HEJ, två tuffa men härliga planeringsdagar på jobbet är över. Arbetsmiljöverket kommer på inspektion i morgon så nerverna är utanpå kroppen…. Det kommer att gå bra, AMV vill hjälpa oss att bli bättre så det är perfekt att få feedback på det vi gör så att vi kan bli ännu bättre på Omtanken.

På gymmet…. Jag ser detta….. Vad tror du jag måste göra då?

Ja kan du gissa vad jag MÅSTE göra?

  1. Krama om såklart
  2. Knipa på finrumpan

Jajamensan, denna snusktanten tar varje chans =) Tur att det bara är på mannen jag gör det, eller hur!

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00