PR & Reklampolicy

Här kan du läsa om min policy gällande reklam och samarbeten.

Något som är viktigt för mig är att vara trovärdig och seriös i mitt bloggande. Därför kan man aldrig köpa min åsikt. Jag är noga när jag väljer mina samarbetspartners. Jag har ingen kontroll över annonserna i topp och fot som du kanske inte gillar men då kan du bara scrolla vidare eller blunda. Dessa ansvarar Tailsweep för.
För att bedriva min blogg så är samarbeten en viktig inkomstkälla. Du som läsare kommer att se tydligt när det är reklam genom en markering i början av texten.

Vill du skicka ett pressutskick?
Det får du gärna göra men jag kan aldrig utlova att jag exponerar dessa i mina kanaler. Om jag gör det är det för att jag gillar dina produkter och gärna tipsar andra om det kostnadsfritt. Även om jag tar emot en produkt och inte skriver om den måste jag förmånbeskatta för produktens värde. Detsamma gäller goodiebags.
Vill du vara säker på att synas råder jag dig att göra ett samarbete med mig där vi tillsammans kommer fram till det bästa för båda parter.

Vill du göra ett större samarbete?
Om du vill göra ett större samarbete med annonslänkar kan du kontakta mig på malin@fnulan.se. Jag gör samarbeten med de som passar min profil och mina läsare. Exempel på samarbeten jag har gjort är Tui, Zoegas, Visit Denmark, me&i, Stena Line med fler. Referenser går att lämna ut. 

Vad innebär Annonsmärkning?
Om du ser en annonsmärkning har jag alltså ingått ett avtal med företaget och fått en ersättning för detta. Du kan trots det lita på mina ord. Jag skulle aldrig ge ros till ett företag som inte levererar det jag vill ha och önskar som kund. 

Vad är annonslänkar?


Om jag lägger ut ett inlägg där det står att det är annonslänkar så innebär det att jag får en ersättning om du handlar från denna sida i form av provision.

Du kan se det som att du tackar för att jag har tagit mig tiden att tipsa dig och ta fram produkter jag verkligen gillar 😉

Vad innebär pressresa-studieresa?
Jag får ibland göra resor tillsammans med olika arrangörer. Dessa är ej betalda och det finns inga krav på motprestation och behöver därför ej markeras som samarbete. 

För mer information och kontakt: malin@fnulan.se
Agent Daniel Troyse: daniel.troyse@mag.bonnier.se