Rapport efterlyste mig….

Nu är vi cirka åtta familjer i Sverige som inväntar ARN:s beslut som ska komma denna vecka. I fredags blev jag kontaktad av en reporter från Rapport som hittat mig på Facebook. Han hade läst på min blogg att vi var en av de drabbade familjerna och ville göra ett reportage inför beslutet. Eftersom avståndet till Stockholm är aå långt han skulle träffa en annan familj istället. Det är lite synd då vi var de som drabbats ”hårdast” med min sambo som sitter i rullstol och  barn i alla olika åldrar varav en inte visade sig ute i en vecka för att han var så ledsen och besviken. Pengarna för resan var tagna från ett skadestånd från att jag blev felopererad. Att Rapport vill visa detta är bevis på att detta är av stort intresse i media Sverige eftersom vi är många inblandade och drabbade. 

Så nu är det på gång och jag är jättenervös men hoppas verkligen att vi får upprättelse! Konsumentverket (staten mot företag) har påtalat stora brister hos Vings agerande som erkänt sina fel. Nu är det ARN:s (konsument mot företag) tur att lämna beslut. Håll alla tummar ni kan, och håll utkik på SVT och Rapport för där får ni se mina foton och höra vår historia.

Det bästa som varit i media är ändå DETTA med Cirkus Kiev på P3

 

LOADING..