Dagens gärning

Nähä, jag har inget viktig att skriva, inget intressant har hänt i mitt liv idag mer än att jag dog av skratt när jag ringde en fd. kollega, han fick fullständigt panik och sa snabbt att han var tvungen att stanna och han ville ringa upp mig senare och skulle förklara exakt vad som hände.

När han ringde gav han mig en förklaring som fick mig att gapskratta, han hade gjort en riktig ”Fnula”. Han hade hoppat in i sin bil som har en sån där snitsig telefon som connectar i hela bilen och telefonen på ngt tekniskt sätt. Och när jag ringer efter en stunds körning svarar han och inser en sak… Telefonen,.. den ligger på taket! Så i panik stannar han bilen och telefonen låg kvar! Snacka om tur!! Och vilken tur för honom att jag ringde så att han kom på det, han borde köpa mig en blomma!

Jag har alltså gjort dagens gärning, och Hasse gjorde mig en god gärning, mitt i stressen fick han mig att gapskratta! Tack för den!

Har ingen bild på Hasses telefon på biltaket men ni får en fin bild på Mira istället

 1. Går lika bra med en bild på din lilla Mira hon är bedårande<3
  Känns overkligt att du lyckades rädda hans telefon 🙂 bra jobbat

  kram

 2. Själv brukar jag ställa drickan på taket och kommer inte på det förrän jag ser den rinna ut på vindrutan.. 😉

  sv: Skönt och skönt vet jag inte riktigt, vi ska på min mammas urnsättning och jag måste träffa all släkt igen (det har blivit en massa tjafs efter att mamma gick bort, så jag har ingen större lust att träffa dom) Men vi ska åka förbi och hälsa på min pappa så jag får lite annat att tänka på i alla fall.

 3. Hahaha1 Hur snurrig får man bli? Nåt sånt skulle aldrig hända mig. Inte alls.

  PS: Körde från Stockholm hem till Norrköping där jag bodde med min kusin. Väl hemma ringde pappa. Han undrade om jag inte saknade nåt? Näe? Inte som jag kunde komma på.
  Hade lagt min jacka på biltaket och kört iväg. Däri låg plånbok, husnycklar, ALLT!
  Som tur var hittade en granne till pappa jackan så allt var kvar.

 4. jag snacka om tur att du ringde.. Du är mer än värld en blomma.. nästan så att han skulle köpa dig en sån teknisk pryl som han har i bilen 🙂

 5. Hihihih jag kommer just nu i detta läge på att jag minsan gjort en RIKTIG Fnula 🙂
  När jag väntade min äldsta dotter så jobbade jag på BB 🙂 Och så hade jag jobbat sent en kväll och hade bråttom hem.. rusar ut till bilen och lägger väskan på taket.. hoppar in i bilen och kör iväg… En annan bil ”jagar” mig och blinkar med ljusen… jag tänkte: Usch vilken otäck människa…. och kör vidare..
  Hemma så inser jag: FAAAAAAN min väska…
  Och tänker att.. ja nu är allt borta!!
  Dagen efter kommer det fram en till mig på jobbet och säger: Här är din väska.. jag försökte få dig att stanna men du märkte säkert inte det….

  Ja vad säger man 🙂 Tack förstås… och inte… det jag tänkte.. du din lönnmördare 😉

  Kram och jaa det ska bli så kul att gå på filmpremiären 🙂

 6. hahahah! du kände på dig att han behövde dig just då 😉

  Mira kan man aldrig ledsna att se på. Möjligtvis att man får hål i tänderna men det är det värt! 🙂

 7. haha det är helt suveränt. 😀

  varit med om liknande ^^, satt barnet i bilen, baksätet. Åkte hem från affären. Går ut bilen. Ser min plånbok ligga på taket vid bakdörren på högersida. Och tänker. jaså, har jag redan lyft ur lillen. Innan det slår mig att oj, den låg kvar sen jag satte in honom..
  hmm. tur tur man har ibland.

  och vilken tur han hade som hade dig som ringde.

  kram

 8. Hahahhahaha, en klassiker ! Min mamma har kört iväg med väskan på taket flera ggr ;P Vilken fantastiskt tur att du ringa och att mobilen ligger kvar. Förövrigt har vi också ett sådant system, hur praktiskt och coolt som helst 🙂
  …förutom att det visade sig att när du stannar bilen så hörs tydligen hela samtalet utanför bilen också … tur man itne har allt för många hemligeher he he ….

  Oh ett glas vin hade suttit bra just nu, men svidigt gott i munnen kan tänka, nej det får vänta ngn dag tror jag 😉
  Såg bloggträffen i göteborg, attans… synd att det är en torsdag, hade jag haft mer ork så kanske, men nu är dte svårt att få till det en vardag med arbetsdag efteråt. 🙂
  Många kramar fina fina Fnulis

 9. Hahaha!
  På vägen hem från föris i veckan så hamnade vi bakom en bil som glömt något heeelt annat på biltaket – en fylld hundbajspåse! Bloggskadad som jag är så började jag genast fippla efter mobilen för att hinna fota, men påsen hann flyga av innan jag var fotoredo. Darn! Haha

  Alltså Mira, hon är så söt så jag får ont i tänderna!

  1. Hahaha ont i tänderna? Det har jag med, men det är inte Miras fel =)
   Ja du bloggdskadade är vi alla!
   PÖSS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..