Naturligtvis…

Ja jag är en gammal kärring, ni alla kan kalla mig mormor här inne bland alla ungdomar i Bloggfamiljen. Och en gammal kvinna ska inte ge sig på vissa grejer. Så är det bara! Nu kan jag knappt gå och resa mig ur soffan är ett helvete. Allt för att jag ska vara så duktig och fixa allt. Gräsklipparen har pajjat och min man tror att jag hittar på hyss för att få fram ett hett önskemål om att slippa tegelväggar ute i uterummet. På bilden ser ni hur mycket jag försökte.. Men hallååå man kan ju inte ha en tegelvägg i mitt uterum, det fattar väl vem som helst!

Nu är i alla fall vår friggebod/gäststuga färdigmålad och alla bjälkarna i uterummet. Nu hoppas jag att vi fortsätter med väggarna där med som ni förstått. Och om ni kollar kortet nedan så förstår ni nog vad jag ska göra nu =)

image
Ojsan… kan det vara ett rop på hjälp att slippa tegelväggen? Färg går INTE bort på tegel..

image
Oj….. en dusch kanske??
 Kolla inte på möbler etc.. det är jag inte klar med, det ska ni få se sen en annan dag 

LOADING..