Måste höra med er…

Jag är lite fin i kanten, fisförnäm liksom. Jag kan inte dricka gammal mjölk, äta pålägg som jag inte vet skicket på, eller käka rester som är mer än en dag gamla. Larvigt, snobbigt och slösaktigt, men familjen får det istället, visst är jag snäll! Jag inser att det är en livsfara för mig att äta på restauranger, men jag gillar att leva farligt!

Nu måste jag höra med er:
Hur tänker ni med kaffet på ett fik? Tar ni kannan med mest kaffe i eller kannan med minst kaffe i?
Jag tror att kannan med minst kaffe är gammalt så så därför tar jag alltid kannan med mest i. Men tänk om alla tänker så, då är det ju tvärtom? Finns bara en lösning, jag sluta dricka kaffe på fik..

Snacka om i-landsproblem!

Å en sak till FAN vad roligt att det är så många som kommenterat sina åldrar! Nu ska kärringen göra statistik! Ni kan ju kommentera ni alla, visst var det lätt!

image

Gammal kaka vart det inte i Ystad… Satan i gatan vad gott!

 1. kaffet kannan med mest i är den som dom fyllt på med det gamla kaffet uuuääähh!! Äckligt, alltså drick inte sånt ta en latte på maskin isället!!

 2. Du är bara så helt underbar!!! Vi har exakt samma humor du och jag, jag skrattar gott varje dag när jag läser dina inlägg, klarar mig inte utan dom, får abstinens om jag inte kunnat läsa på en dag, tack för att du förgyller min vardag.

  Du frågade ju tidigare om ålder, jag är 46 år ung 🙂

 3. Tänkte skriva samma som petra s. – fulla kannan är full av slattarna de hällt över för att koka nytt i den tomma pannan 🙂

 4. Jaa, självklart tar jag kaffet ur den med mest i (gör inte alla det?)
  Jag gräver även fram tomaterna som ligger underst. Jag tar inte ens tidningen som ligger överst, jag tar den som är bakom. Det är godast med nyöppnad mjölk 🙂

 5. Här är en till som är känslig för sådant där & jag tar alltid kannan med mest kaffe i om det nu inte finns en espressomaskin!
  Och datumen på mjölken får inte ha gått ut, då häller jag ut den, jätte billigt och bra 😉
  En sak som retar mig när man är på fik och ska ta bestick…där står de ihop i någon bytta och där sticker alla människor ner sina smutsiga fingrar och pillar på alla bestick, usch & blä! Man får ju diska innan man kan äta med dem, HaHa!!

 6. Nemas problemas!! Jag tar alltid kannan med mest kaffe i, den andra har ju stått på i all oändlighet=) Men när vi ändå är inne på problem: Om du köper en tidning tar du den längst fram eller den längre bak? He he he, jag tar alltid den längst bak. För någon annan har säkert fluktat o gjort tidningen oren=)) Många konstiga saker man har för sig, men tack för en bra blogg..Läser den every day

 7. Kom till Göteborg och fika på mitt jobb. SUPERGOTT ekologiskt kaffe i vilken form du vill ha.

  Bästa kakor och bakverk, lovar att det inte går att bli missnöjd där *hihi*

  Är för övrigt likadan med funderingarna över vad man egentligen köper på ett fik!!

  Kram på dig

 8. Haha du är för go du! Jag tror jag också tar den som det är mest kaffe i, mest för att inte riskera att smaka bränt kaffe…
  Jag slänger till min¨ålder jag med…. 27 😉

 9. Jag är precis som du. Kan inte dricka mjölk som gått ut eller några dagar gammal mat. Min man däremot äter i stort sett allt – oavsett ”ålder”. Så han får allt jag inte äter… 🙂 Kaffet har jag däremot ingen uppfattning om eftersom jag inte dricker kaffe, men skulle nog ändå resonera som du i den frågan 🙂 Kram på dig!

 10. Den ”nybryggda” kannan för mig också! Men jag kan dricka mjölk som gått ut på datumet så det väger väl jämt upp då, eller? 🙂

  Kram kram

 11. Dricker ingen kaffe…mest pepsi max 😉 Jag brydde mig aldrig förr om hur gammal mat var…men nu blir jag knyssligare för varje år…36 nu…fattade inte att vi skulle skriva ålder…fattade de du skrev på ett helt annat sätt. Hahahaha.

 12. Jag är likadan när det gäller gammalmat och speciellt med rester. Huj. Tur jag har en karl som INTE är kinkig, han är som en fiskmås istället, äter allt. Det enda jag kan tänka mig är mjölk som har gått ut… för det märks när man häller den i kaffet om man bör eller inte bör dricka. Och ett helvete bryter lös om det bara fanns en kopp kaffe kvar och mjölken är dålig…

 13. sV: Nej man kan ju inte det.

  Haha, du är bara för skön.
  Angående kaffet, alltid kaffet som det är mest i kannan på , men å andra sidan dricker jag mer latte..

  Hoppas partajet till helgen blir bra 🙂
  KRAM

 14. Är som du med rester. Dricker ju inte kaffe så jag har inte det bekymret, men funderar på det här med offentliga toaletter där det finns många på en rad. Tar ni den närmast eller den längst bort? Jag tar aldrig den närmast men så kanske alla tänker och den första är kanske den som är minst använd?!?
  Kram

 15. Ååh jag är precis likadan när det gäller maten! Skönt att veta att man inte är ensam om det eftersom de flesta av mina vänner tycker jag är tokig!
  Nuförtiden dricker jag bara latte på café just eftersom man inte vet hur gammalt kaffet är, men tidigare blev det alltid från den fulla kannan!
  Jag blir 30 om 3 mån och 7 dar. (Inte alls någon 30-års ångest eller så! 😉 )

 16. Alltså vart finns det kaffekannor på cafeer? Kan bara vara i Sverige,eller? Görs inte kaffet direkt i koppen? Jag hade tagit den med mest i för jag hade förmodat att dom just ställt ut den, eller så hade jag beställt en Latte Macchiato som jag strax gör på cafet runt hörnet där jag bor om exakt 5 min när min onsdagsfikadejt börjar innan det är dags att hämta donnan. Kram på dig fisförnäma Fnulsis! towe.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..