Nu får inte Mira träffa frissan heller…

Jag kom till dagis (förskolan för dig med känsliga öron) idag och jag kände mig jättepigg, glad och empatisk efter en fantastisk och icke stressande dag. Jag skuttade in genom dagisdörren, slog ut mina armar och grät av glädje när jag såg mitt barn. Jag svävade igenom ett tomt Ica och visste precis vad det skulle serveras till middag. Det fanns inte en endaste räkning i brevlådan, *host-ljuger-mig-blå-men-det-låter-jävligt-bra*.

Så kommer underbara Diana fröken och berättar vad Mira sagt till en stackars gråtande fröken.

– Vad har du för färg på ditt hår fröken?
– Jag har brunt hår Mira
– Det tycker inte jag om, blörk…..

Sen går ungen! Bara mitt barn som kan göra så, eller är det frissan Fridhas unge egentligen?

Chefen har åkt på semester, och detta möttes jag och min kollega av på våra skrivbord i morse. Kan man ha en bättre chef?

 

LOADING..