Madicken på Idö

TV-lös, utedass, utedusch, myggor och fladdermöss… Låter det som Fnulan semester?  Nej inte precis men underbart är det.. för man kan bara vara. Jag luktar väl inte så gott men vad gör det om hundra år.

Tack Alexandra och Erik för att vi fick komma till idylliskt skärgårdsliv.

Nu åker vi till Norpan och vålgästar vänner och släkt. Vad gör du?

image

image

image

image

image

image

 1. Det är faktiskt lite befriande och man klarar ju sig utan de flesta bekvämligheter. Jag kan lova att det känns lyxigt att få duscha i varmvatten efter bara en helg på ett sådant ställe. Vi har likadant i stugan under byggtiden 🙂

  Ha en fortsatt fin semester!
  Kram

 2. Vi drar snart iväg till SommarRocken i Svedala
  Har inte semester riktigt än, utan jobbar en vecka till
  så man får se till att roa sig på hemmaplan på helgerna 🙂

 3. Jag är inte heller på riktigt blogghumör då jag , just nu, sitter och känner mig skitdeppad för jag måste åka till Sverige nästa vecka. Och stanna i 1 månad. Ska tömma huset i Lomma och lägga ut till försäljning. Jag vill hellre stanna kvar här nere….Men tiden går väl fort och vips så är jag tillbaka i mitt Spanien igen.
  Kram Jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  En übertokig utekväll med Pilotfrun

 4. Jag har njutit av det underbara vädret idag vid en av alla badsjöar i Lilla Finspång. Det var helt underbart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..