Idag så…

image

Jag tänkte skippa gräs och säga till alla att vi har en sandstrand i anslutning till poolen!

När jag vaknade i morse (middestid.. ) bestämde jag mig för att börja med ”projekt gräs”. När jag väl kom ut ställde jag mig och bara glodde.  Var i hela fridens namn börjar man? Så vi sket i det och påbörjade ett annat projekt istället.  Vi är inte kloka…

image

Äsch vi kör väl ett projekt till dårå!

image

Stackars lilla Grynet <3

Idag fick vi också ta lilla Grynet till veterinär.  Hon haltar som bara den och gjort ett par dagar. Stackare!  Dom kunde inte röntga henne för hon nyss ätit så vi ska avvakta till på måndag och ge smärtstillande och inflammatorisk medicin. Stackare! Ledsamt när ens husdjur mår dåligt. Har du något djur hemma?

 1. I mitt hem har jag ”Mammas lille Gosse – Bobo” som är en labrador på 7 år och ”lillkorven – Bosse” en katt på 9 månader.
  Ena stunden skedar de tillsammans i soffan, näst busar de som tokar.
  Å de får mitt hjärta att brista när de har ont…..
  Krya på Grynet (jag tror hon kommer att må som en drottning av lite makrill….)

 2. Husdjur…. räknas dammråttor?
  Annars har jag ett akvarium med fiskar, och dem pratar jag med ibland och tror de ska svara… hmmm ja säg inget 🙂

 3. En vacker Boerboel-kille (sydafrikansk mastiff) på 6år vid namn Faxe.Bästa hunden ever! Nu har han fått bölder lite här och där,mest på tassarna och ansikte hals.Han har fått medicin men kliar sig så blodet rinner.Sååå jobbigt.Häromdagen ”kom jag på”,att jag ju tillverkar en tjärsalva.Säljer den till människor med hudproblem.Fan,tänkte jag…Kanske skulle ta och prova den på min lilla pöjk(65kg)Och tamejf*n,Nu kliar han inte sig alls…Så nu bli det medicin och Kolojox…Nu hoppas jag bara på fin läkning…Pus på Grynetnos och hoppas det onda släpper/Susanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..