Romantik?

TACK min älskling för den fina överraskningen på vår bomullsbröllopsdag, jag tar över facklan och överraskar nästa år! Jag ville inte hem igår. Mannen ville till Biltema. Jag ställde upp såklart. Allt för kärlekens skull. Men vilket dygn vi haft på The Lodge. Sviten är helt galen! Jag har bokat in oss till nästa år men det ska bli en överraskning till mannen så säg inte det till honom. Dom hade boka tidigt rabatt, tror ni den gäller då?

Vi firade stort hela dagen där hemma med att sätta upp lamellgardiner i uterummet, gräva till mitt nya projekt och ta hand om världens tjurigaste treåring. Fasiken att man alltid ska straffas för att man vill ha lite tid på tu man hand. Alla behöver få tid för hångel och sängfnitter. Att inte barn fattar!

En läsare undrade om man kan åka till The Lodge med en vän eller mamma. JA det kan man verkligen! Deras ”Sköna söndag” är underbar!

image

Mannen njöt på terrassen med lite British Open och världens största öl. Jag vilade ögonen mest.

image

Detta är utsikten från terrassen, galet va? Man såg ända till Barsebäck som är 4 mil bort! Öresundsbron syntes väldigt väl.

image

Myset på spa delen är gudomlig med läget på Romeleåsens topp!

image

Atmosfären… GALET

image

image

Att vakna såhär och se ut över skånska slätten är MAGISKT!

image

Mysfaktorn är stor!

image

Kan man flytta in?

LOADING..