Det stinker älskling!

image

Ett trädäck till…. en sandlåda och reglar till något….

Igår svor mannen lite (MASSOR) när han kom hem efter storhandlingen. Han hade länge undrat vad det var som stank i hans bil. Han kunde inte förstå vad det var. Jag kör nästan aldrig den bilen så jag har inte märkt något.

När han skulle lasta in matvarorna där bak förstod han… där hade hans fru lastat in alla kartongsopor. Som ni nog förstår så innebär det mjölkkartonger och sånt. Och hon hade också strejkat och slängt ner mjölkkartonger fulla med gammal mjölk och yoghurt i som inte barnen kunnat slänga ut. Kan ni fatta hur det luktar mitt i rötmånaden och med en väderlek som inneburit sol i tre veckor? Äsch inte så värst, mannen är nog lite känslig 😉

Jag får ta en tur till tippen idag. Och ja vi fortsätter med projekt två…

image

Mitt i trädäcket finns en sandlåda, med ett lock (som jag faktiskt gjort… Eller jag menar borrat) som kan ligga på så att en viss dam kan ha däcket som sin scen.

 

image

En vägg kanske? I alla fall har jag målat och mannen spikat!

LOADING..