Jag blir lika förbannad varje gång

Har ni fått mail om att ni kan försäkra er mot fortkörningsböter? Jag har fått det ett par gånger. Jag blir lika förbannad varje gång!

Om man kör i 120 istället för 100 ska man vara medveten om vilka konsekvenser det kan ge, till exempel med en fortkörningsbot. Alla vet (BORDE veta) också att det är livsfarligt att köra för fort och det är inte böter man ska oroa sig för. Nej, det är vuxna, barn och djur eller andra som kan komma i vägen för min bil som tutar i fram i alldeles för snabb hastighet. Det finns en väldigt god anledning för de hastighetsbegränsningar som finns.

Att då försäkra sig mot böter är att samma sak som att bevisa för sin omgivning att man skiter i att ta ansvar för andra. ”Bara jag får köra fort som fan utan att betala böter så är jag lycklig”. Väx upp för fan! Och vilken arbetsgivare är korkad nog att teckna detta för sina anställda? Idioti!

Mvh
Surkärringen

Och ni som följt mig länge vet att det inte blir något foto när jag är arg, så det så!

 1. Ja men HURRA sägger jag bara!! Äntligen en till som tycker som jag. Du har så rätt, det finns en anledning till att vi inte har fri fart på vägarna i landet. Det är så hjärnslött att trampa plattan i mattan bara för att spara någon minut eller för att det är så roligt att köra fort. Ja men vad f*n, satsa på en karriär inom F1 då istället för att utsätta dina medmänniskor, djur, andras materiella egendom osv för fara. Dårar!

  Puh, jag blir som lite upprörd o varvar upp minst lika mycket som deras motorer! =)

  Kram på dig Fnulan! I <3 u and your blogg!

 2. Borde ju vara olagligt i sig, helt jävla sjukt vad människor håller på, jävla egoister, stora ena åxå. förstår om du är arg, jag blir minst lika arg!!!

 3. Håller fullständigt med dig.

  Min brors barndomsvän skrev till mig för ett tag sen på facebook, han undrade om jag inte hade några kontakter i Malmö inom polisen som kunde hjälpa honom att få tillbaka körkortet snabbare då han blivit av det med – Kört påverkad!

  Hur dum i huvudet för man vara? ( ja jag talade om det för honom ) och att det var rätt åt honom att förlora körkortet och att jag hoppas han inte får tillbaka det just för att han körde rattfull. Och varför skulle jag ha kontakter bland poliser?

 4. Vissa dagar hade jag önskat jag var trafikpolis och fick bötfälla alla som kör för fort i vår lilla by…..
  Jag förstår inte varför man inte kan hålla hastigheten, vad är det som är så jävla svårt…
  Allra mest förbannad blir jag när de ligger ändå uppe på dragkroken och sen börjar idioterna blinka med helljuset också GRRRRR
  Och som gammal försäkringsbolagsmänniska (jobbar inte med det längre) så har jag också sett alldeles för många trafikolyckor som beror på hastighet och att någon ligger förnära när framförvarande bromsar och kan orsaka den personen i den första bilen sådana skador som blir livslånga
  Nä fram för fler poliser framförallt de som håller koll på våra vägar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..