Nej ååå nej en hemlig beundrare!

Dagen började med ett ”Bullogram” från någon.. Jag fattade inte vem det var ifrån, det stod ingen avsändare, bara ett nummer jag inte kände igen, idag kan man inte någons telefonnummer för det står namnet när folk ringer. Hela dagen gick jag och var orolig för att jag hade en hemlig beundrare. Jag var orolig för hur mannen skulle ta det. Skulle vi behöva parterapi? Tänk om han skulle bli ledsen, besviken och sårad för att någon skickade ”bullogram” tlll hans fru liksom.

På eftermiddagen ringde Hannah, hon frågade om bullen smakat bra. Då gick det upp ett ljus! Vilken tur att jag slapp berätta för mannen! Och vad trodde jag egentligen, att jag skulle ha en hemlig beundrare? Har tomten lila skägg liksom? Tack snälla rara för gåvan Hannah, du vackra själ!

Det med Bullogram tyckte jag var supergulligt. Jag fick ett av goaste Cecilia med! Alla i kamper mot cancer är bra kamper, varje litet halmstrå……

You get what you give, so give good!

 

 

LOADING..