Jag försöker inbilla mig

Jag kämpar för att överleva onda tankar.  Jag biter mig i tungan för att inbilla mig att det är okej med mulet väder. Vi är ju tacksamma och lyckligt lottade att vi kan komma iväg på utlandsresa.  Men satan i gatan vad jag stör mig. Det regnar och ser ut till att bli mulet ett par dagar. Jag är bitter och sur. Jag vill vara brun när jag kommer hem.

image

Jag säger som Mira brukar säga när hon blir arg
Dumma bajskorv…

  1. Hej. Skit i att det e mulet och regnigt. Se det positivt och gör något mysigt av det. Lämna Mira till Bamseklubben fatta tag i mannen och lås in er på rummet och njut av varandra istället.
    Kram

  2. Ja visst är det trist när man är på solsemester men tänk att bli brun inte är nyttigt så var bra tillsammans och njut av det. Passa på att ta er runt och se landet, vi hyrde en taxi en dag och bad chauffören ta oss runt på det han tyckte vi skulle uppleva, det genuint turkiska och det var en riktigt bra dag, hade nog inte fått se allt det annars.
    Solbrännan försvinner ju snabbt men inte minnen och intryck.

  3. Näe fy, jägarns så tråkigt för er! När en åker iväg på utlandsresa så ska det väl ändå vara bra väder?! Men nu kan det bara bli bättre! 😉
    Kram på dig

  4. Jag är den första att hålla med dig det liknar riktigt bajskorv om det inte är strålande sol:-) Hoppas det vänder snart eller redan har gjort kan man hoppas. Kram på dig i alla fall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..