Detta året lyckades vi, nästan

Jag har planerat länge, ett helt år  faktiskt! Förra året blev en riktig flopp för oss i perfekta familjen, minns ni? Jag läste inlägget på nytt och garvade. Vad rolig jag är ibland.

I år följde inte tonåringarna med (kan iiiiinte förstå varför). Kan vara att jag inte tjatade så värst. Vi struntade i den egna grillen med slog på stort med hamburgare istället för korv. Och vet ni, jag tog det dyra hamburgerbrödet. Vi måste hålla skenet uppe liksom. Mannen skämdes när jag dukade upp. Han undrade nog vem jag skulle impa på. Ni vet jordgubbar och hembakta kladdkakemuffins. Det var minst sagt avancerat.

Sen kom Mira…..


… med oborstat (rasta)hår, sommarklänning från me&i och regnstövlar. Alla andra barnen stod fint och sjöng och tittade storögt på alla stolta föräldrar. Mira stod med ryggen emot och log mot fröken istället. Det fina instrumentet hon gjort det hade jag i handen. .

Mira

Är det inte vinterstövlar så är det regnstövlar! Miras modetrend, alldeles för varma stövlar till för lite kläder?

mira
Alla på rätt håll, men inte Mira =)

image

Mannen tyckte att det var alldeles för avancerat att ta med sig sån där fantastisk picknickburk

  1. Underbart!!! Ikväll är det Kalvinknatet, min stackars dotter har tränat 2 kvällar med sin mamma på cykel jämte!! Folk tror vi plågar henne men hon är ju supertränad egentligen med fotboll och innebandy i benen!!!Fast många tittar………….
    Kram

  2. Söta Mira!!! Gummistövlar är ju jättefint till klänning…men kanske en aningens varmt 🙂 Läste ditt inlägg från förra året och fnissade…..Kram och trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..