Har ni egna liv?

Det har ALDRIG varit så tyst som igår.. Inte en enda kommentar. Har ni skaffat er ett liv utanför min blogg? Härligt för er i så fall.

Jag är på väg mot Vårmarknaden och snacka om att det regnar. Det regnar mycket.

Skit åsså….

 1. Regn? I huvudstaden skiner solen från en klarblå himmel och de ”hotar” med +30 ☺. Trots regn, hoppas jag att ni får en bra dag.

 2. Jag hade fullt upp med att leka med valpen och däremellan sova som en stock i soffan av utmattning 🙂 Så mycket till liv vet jag inte om det är 😉

  Puss på dig!

 3. Haha jo faktiskt finns det ett liv utanför bloggläsandet!!Fotboll fotboll och fotboll och lite firande av mammma igår. Inget fel på en redigt smarrig smörgåstårta!!! Vaknade av världens åskväder inatt, men Småland finns kvar!!!!

  Kram kram Lena

 4. Jag är inne och läser hos dej varje dag, men är urdålig på att kommentera.
  Hoppas att det blir lite sol hos er med☺

 5. Haha kära Fnulan….är inne en stund för att få lite svalka och då måste jag ju bara titta in hos dig! Och kommentera så du vet att vi lever… här är det 30 grader i skuggan idag så det blir inte mycket gjort kan jag säga 🙂 Lite tvätt och förbereda packning inför resan på onsdag….känns ju LITE tokigt att åka nu när det är så himla varmt här hemma, men det blir härligt ändå!!! Sol och bad i hav behöver jag nu!!
  Kramen till dig, bästa bloggaren!!!

 6. Jag har inget liv, jag är kvar 🙂
  Folk har nog fullt upp med att fredagsmysa på fredagar.
  Jag märker det på min blogg också.
  Tråkigt med regn, här är det så varmt så jag knappt vill gå ut…

 7. Jag är här varje dag 🙂 även om jag inte hörs 😉 Du är för härlig, jag blir så glad av att läsa din blogg! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..