Inspiration

Hej vännen, har du fått sol idag? Solen kom till oss vid 12 tiden.

Vilken inspirerande dag det har varit. Trots att det var lite snabba ryck med att delta i vårmarknaden så blev det ganska bra. Det är så härligt med alla positiva människor som är så glada för min skull och hejar på! Tack för att ni finns!

Fast en sak gjorde mig väldigt rörd. Mia, Miras f.d. dagisfröken kom fram och pratade med mig en stund och köpte en bok. Hennes ord värmde likt varm choklad en isande kall vinterkväll. Mia sa att hon såg mig som en stor inspiratör som vågade göra verklighet av min dröm, att det jag gjort säkert inspirerar andra att också våga. Det är stora ord. Dom gick rakt in i hjärtat <3 Tack Mia.

Här höll vi hus =) Min syster Kamilla var snäll och hjälpte mig. Och mannen också såklart!

Vi använde Mira som lockbete 

Tessan hade det mesta hos sig så jag fick ta med det jag hade

Svenska kyrkan hade dockteater för barnen

Men man fick även träffa prällen ;)

  1. Vad bra att det blev en fin dag ändå 🙂 Det var fina ord från Mia och det hon sade var helt sant! Man borde våga följa sina drömmar och göra verklighet av dem oftare än att bara fortsätta drömma om dem. Att du gör det visar att det är möjligt och kan helt klart inspirera många av oss att våga ta steget❤️

    Puss & kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..