Hemma…

Härlig känsla… jag med foten i stilla läge på bordet, barnen lagar mat. Lätt att vänja sig vid tror jag allt. Och jag får inte stödja på foten på ett tag. Sådär 10 år?

Mamma kom och körde mig till vårdcentralen i byn, läkaren där tittade och kände i max en minut och skickade in mig på röntgen direkt. Foten svullnade mer och mer och discotdunkandet ökade takten där inne också..

På en timme blev jag klar, nix där var inget fel som tur var! Så tillbaka till vårdcentralen och få foten inlindad. Men något stämmer inte, det känns inte som att foten hänger med riktigt. Det känns inte ”stukningont”. Det känns som att den hänger löst. Svårt att förklara. Distriktssköterskan och min vän Jill trodde att det kanske kunde vara ledbandet.. Vi får se helt enkelt, nu är det foten i viloläge ett par dagar så får jag återkomma till läkaren om det inte blir bättre!

Förresten har ni sett? Man kan vinna en Milittabok och Milittakatt på me&i:s facebooksida! HEJA ER!

TACK FÖR ALL OMTANKE!

image

Duktiga sonen rykte in! Det blev falukorv och makaroner!
image

Mossan  med fötterna på bordet och barnen sliter i köket!

image

Sen passade vissa på….

  1. Men oj, ajajaj så det kan gå! Skönt att det inte var nåt brutet men de gör ju hiskeligt ont ändå! Bra att du passar på att köra lite med barnen 😉 var nu en duktig flicka och stöd inte mer på foten än nödvändigt de kommande dagarna så du inte förvärrar nåt, du får leka att du hoppar hage så förbränner du säkert lite extra oxå… Kram & krya på dig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..