Hälsning från ”Halta-Lotta”

Jodå, jag har sovit, tack som frågar. Har du sovit gott vännen?


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Jag intog soffan i natt och slängde upp foten på soffryggen, hade en tjuv kommit in hade han nog stuckit snabbare än en vessla av den konstiga synen. Idag kan jag ha foten i golvet men absolut inte vicka på den. Mira sa igår:
– Mamma du ser ut som pappa och en robot när du går. Du är rolig! 

Tröstande….. Bara jag blir bra till nästa helg för då ska jag och Mira till Finland med VIkingline och hälsa på Mumintrollen. Tessan och Olle ska vara vårt sällskap och ÄNTLIGEN får jag mysa med Bambi för hon ska också med.

image

Idag är Erik och Jesper hemma hos oss och fortsätter med framsidan så vi slipper alla hemska rabatter!

image

LOADING..