När katten är borta..

Det kliar i mina fingrar! Jag har införskaffat nytt ”skräp” som mannen kallar det, jag titulerar det som ”möbler som behöver kärlek”. Det är synd om gamla möbler som blivit bortglömda. Idag jobbar han så jag vet inte om jag ska gå loss ordentligt. Vilken kul överraskning honom när han kommer hem och han inte känner igen sig! Tror ni att han blir glad?Jag överraska honom med att inreda uterummet. Han ÄLSKAR när jag inte kan vänta (NOT). Jag inte har inget tålamod allt ska helst vara gjort igår. Jag klipper gräset så blir jag nog förlåten!¨

Jag har tänkt ge mig på möblerna med Chalk Paint, har du testat det? Tips? Jag vet att Marica brukar använda det en del, jag får kanske be henne om hjälp om det går åt skogen!

Vad ska du göra vännen?  

Detta kortet säger det mesta om min man och mig och våra stilar. Det gamla skåpet jag ska fixa till och på det en liten hylla jag redan fixat. Mannens nya grill står ovanpå (ska ut) och till höger hans ”dricka-kyl”. Modernt möter verkligen gammalt. Här ser ni lite av uterummet =)

Dessa ska också fixas till samt en sekretär som Mira ska ha som skrivbord.

 

 1. Hej i solen!!

  Gillar oxå att fixa med gamla möbler o måla, gubben är inte lika intresserad 🙂
  I vårt garage står en sekretär som lillsnurran ska ha som skrivbord bara jag kommer fram till målarburken (får gå ut från köket;)
  Bra inlägg om praktikplats. Min äldsta går vård och omsorg och hade en hemsk första praktik 16 år gammal. Skulle gå som ordinarie personal och handledaren skulle bara titta på !!!Blev tokig när hon kom hem storgråtande och med självförtroendet i botten. Nu är hon snart 18 år, går andra året och ska sommarjobba på Hjärtintensiven eftersom de tyckte hon var så duktig och ansvarsfull. Så blir det med rätt handledare :)))

  Ha en härlig dag
  kram

  1. VAd skoj, kan du inte maila ditt resultat? Spännande att se =)
   Ja du.. dom där ungdomarna är inte stora när dom är ute på praktik. Vi får stötta dom. Bra jobbat av din duktiga tjej!
   KRAM

 2. God morgon
  Jo då kan maila bild typ år 2028…….;)
  Nä det ska bli klart snnaarrtt!
  Gekås idag :)))))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..