Kvällens utsikt

20140531-194203-70923742.jpg

Jag sitter och myser i uterummet med lite soft musik, njuter av ljudet från poolen där mannen och den minsta badar. Kvällssolen gör sitt sista försök till att ge mig extra energi. Resterna av en utsökt middag står kvar på bordet utan att jag bryr mig så värst.
Livet är fantastiskt, man ska bara se guldkornen och älska varenda liten sak som ger glädje, smått som stort. Jag glömmer det, alldeles för ofta.

20140531-194347-71027090.jpg

Det är det bästa Mira vet, att bada med pappa. Och helst nakenbad, hemma får man det om ingen annan är här.

20140531-194204-70924316.jpg

Ser ni det börjar verkligen bli klart, här ska vi njuta många sommarkvällar

Marica och hennes David kom på lite fikabesök, tyvärr dog min kamera just då.
Men en kul grej, nu kan ni handla Militta i hennes butik i Ystad,
Silverhome som ligger på Industrigatan 1.
Puss 

 

  1. Håller med dig till 100 %….man ska njuta av livet här och nu, livet går inte i repris!! Jag njuter till fullo här i Side…haft en underbar dag på stranden och nu är vi tillbaka i vår lägenhet efter en god middag, mycket skratt och lite shopping…en drink på det sen sover vi gott! Imorgon blir det haman med massage och lermask!!! Kramen till dig ♥

  2. Sv: Tack vännen! Värken är skit i dag, men jag försöker se det positiva runt om kring och att det är så här det eventuellt kommer vara för mig, att de dagrar jag har värken under kontroll lever jag livet och njuter för stunden och får ta att värken är sämre dagen efter!

    Du är fantastisk och tack för att du finns i mitt liv <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..