När man inte får som man vill

Men ärligt, du som bor i mina trakter, var det inte det värsta åskvädret någonsin? Jag trodde att det slog ner två gånger i vår trädgård. Herrejesus! Jag är skitskraj för åska och jag vet varför! Det är min systers fel! När jag var liten och det åskade skrämde hon skiten ur mig
– Malin göm dig, åskan kommer och tar dig!
. Neeeeeej, mamma säger att den inte är farlig!
– Mamma ljuger, skynda dig in i garderoben där den inte hittar dig.

Så där satt jag i garderoben med en kudde för öron och öron…. Stackars lilla rädda mig.

Min man och jag är inte överens.. Jag vill så gärna ha en riktig solsäng ute. Kanske inte så stor men i alla fall en plats med vita skira gardiner så flyger i vinden och skapar skugga om man vill det. Min man har rätt i att vi inte har plats. Men, idag fixade jag en alternativ solsäng ;) Snacka om att vi njutit där under idag för fy f*n vad varmt det varit idag!

Mira var överlycklig och har lekt där hela dagen! Syns va?

Och vi har haft mååååååååånga glasspauser!

Pussunge!

Dagens utsikt…

LOADING..