Kär i en tant!

Hej vännen, är det bra med dig? Har du också gett upp hoppet om sommaren?

Det blev en alldeles för dyr semester för vår del i år. Min telefon gick sönder av någon konstig MIRA  anledning… Oj vad konstigt.  Den gick inte att ladda ens. Så min man var snäll och lånade ut hans telefon till mig. Det ångrar han nog bittert.

Det värsta straffet har jag fått, jag tvingas använda en gammal iPhone.. usch. Fasiken att det ska vara så svårt att ha en telefon i mer än ett par månader! Fast det är ett väldigt snyggt mönster 😉

En härlig tant satt sidan om mig på bussen hem från Lund, hon sneglade på min telefon och sen på sin egna från 1800 talet. Sedan pekade hon på min och sa glatt:
– Ja du, min är i alla fall hel.. 


 1. Haha, det kunde varit jag, den där gamla tanten! Är typ den enda i stan som inte har en smartphone, kör fortfarande på en Nokia fold som är 4 år gammal. Hittade faktiskt nytt skal till den på nätet, så nu är den i toppskick! VILL INTE ha en med pekskärm (mkt teknikkonservativ)! Och nej, jag betalar inte räkningar via nätet heller… Hoppsan, nu ringde det på dörren. Det var 2000-talet som ville komma in 🙂

 2. Haha, gulligt:-)
  Jag är 40 år och har en mobil från 1800-talet;-(
  Skäms lite när det sitter gubbar och gummor i 70-års åldern med sina smartphones. Gömmer mig lite när jag ska plocka fram min telefon.
  Men den går att ringa på i alla fall;-))
  Kalla mig gärna gammalmodig.
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..