Kommer med andan i halsen..

Jag lever! Jodå det är sant, om inte annat så fick jag uppleva det när jag fick akupunktur i mina hälsenor idag. Jag säger bara, AJ som fan! Det var faktiskt inte alls skönt. Men om det hjälper så gör jag det igen, det hade varit trevligt att kunna gå på sina fötter på morgonen och inte se ut som en gravid och plattfotad elefant. Det är ingen vacker syn..

Idag var jag hos min kinesiska läkare och jag har berättat för honom vilka sjukdomar jag lider av:
Blodpropp i hjärnan, reumatism, hypofystumör, diabetes, Myxödem, hjärntumör, Hashimotos, fetma och dumhet. Han skrattade. Är det en bekräftelse på sistnämnda sjukdomen eller är det för att jag har prickat rätt?

Ikväll kommer ett nytt boktips till dig!

Puss

Vad säger ni om det här? 1,5 kg skogsguld.. Jag säger, fasiken vad jag ska äta! Jag vet en som kommer att sagla när hon ser bilden…

  1. Fick också akupunktur idag. Tio nålar- en i huvudet, tre i nacken, två i axlarna, två på skuldrorna, en i tummen och den sista på utsidan foten. Spänning/stress skapade en fruktansvärd huvudvärk men redan efter första akupunkturen började den ge med sig vilket var fantastiske skönt efter tio dagars huvudvärk.

    1. Å Vad skönt att det hjälpte dig, det kändes ganska bra för mig med! Jag hade lite ”träningsvärk” i fötterna =) Kramen

  2. Jag har en hypofystumör. Har operera bort den har förändrat mitt liv totalt. Har gått ner 70 kg, mkt piggare och gladare. Be om att få en rejäl endokrin utredning!!

    1. ÅH Anna-Maria!! Du slog huvudet på spiken, det är det jag vill, och det är det jag misstänker att jag har. Det gör min kinesläkare också!!!! TACK, kan du inte maila mig och berätta mer? Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..