Hur man gör

Tio veckors ledighet… Idag var det dags för Mira att gå på dagis igen, och nu som störst av barnen. Det kan inte stämma hon är ju min lilla bebis! Jag tror att vi längtade lika mycket efter hennes dagis… Mina öron och tålamod gjorde det i alla fall…

Det var många som gillade min bild på flätan jag gjorde på Mira. Jag fick massor med frågor på Instagram och fejjan om hur man gör. Hummm.. Hur farao beskriver man det, jag flätar liksom bara. Jag får helt enkelt göra en film, men ni får en liten beskrivning här så länge

1. Tvinga ungen att sitta still
2. Muta ungen med godis
3. Säg åt ungen att sluta skrika för det gör inte alls ont
4. Säg hundra gånger ”vill man bli fin får man lida pin”
5. Fläta
6. Säg hela tiden ”Mamma är snart klar”
7. Ta gummibandet från ditt eget hår eftersom du glömt ta ett till ungen
8. Klart
9. Visa i spegeln hur fint det är
10. Håll tummarna att ungen låter flätan vara kvar i en timme

Det var otroligt många reaktioner på mitt arga inlägg. Jag vill förtydliga att det handlade INTE om annat än att jag inte tycker om nättroll som tar sig rätten att vara riktigt elak. Några av er har kommenterat om saker som plastikoperationers vara eller icke vara, att man ska vara förebild för sina barn och vara den man är. Det är ett helt annat inlägg och den diskussionen ger jag mig inte in i. Inte nu i alla fall. Fokus var ”smyg-mobbningen” som sker. 

LOADING..