Boktips ”Det kommer aldrig…”

Nu är det dags igen. Gillar ni boktipsen? Ni får gärna själv komma med tips!

Denna veckans bok är en riktig ”hängmattebok”. Lättläst, rolig, allvarlig, enkel men med fantastiska detaljer. Det är Anne-Lie Högbergs debut ”Det kommer aldrig mer vara du”.

Det är helt klart en relationsroman i min smak som jag slukade på två dagar och hade väldigt svårt för att lägga den ifrån mig. Ännu svårare var det att acceptera att boken tog slut. Den berörde mig eftersom den tog upp känslan av misslyckande vid skilsmässa, hatet vid otrohet, sveket från de närmsta men ändå hoppet för en ljus framtid. Jag har varit där en gång för längesedan så jag höll andan när jag läste. Det var skrämmande igenkännande.

Anne-Lie har lyckats och en fortsättning är något jag längtar efter, detta är en debutant i bokens värld som jag är övertygad om att vi får läsa mycket av.

Boken kan du köpa på Adlibris och Bokus både i pocket och hård pärm.

 1. Jag gillar boktipsen!! Denna låter helt klart som en bok i min smak, så den ska jag klicka hem på direkten 🙂
  Kram & ha en bra dag!

 2. Hej Fnulan, tyckte inte du att det skulle vara mer om den nya kärlekshistorien? Jag blev jättebesviken när jag inte fick följa med på första dejten utan storyn hoppade 3 månader precis när det började bli som mest intressant. Jag hade velat stryka kapitel som det där hon sitter på flyget eller första dagen på nya jobbet då de inte förde storyn framåt och istället ha fler kapitel om vad som hände när hon träffade sin nya pojkvän. Han var ju en så stor anledning till att hon kom över sin make, så jag tycker att han borde fått mer utrymme. Vad tycker du?

  1. Lite spoilervarning i din kommentar 😉
   Nej jag saknade inte det, istället längtar jag efter en fortsättning som handlar mer om den nya kärleken. Jag tror enkelheten gör att jag fantiserar mer om deras relation och bildar egna uppfattningar. Ibland känns det som att det hoppas över viktiga saker men dom skapar jag. Jag vet inte om det är det författaren vill, för hennes skrift är väldigt detaljerad på många plan men inte just det. Kanske en baktanke?
   Kramen

 3. Tack för ett fantastiskt bra boktips, sitter på jobbet och längtar hem för att läsa ut boken! Längtar precis som du efter uppföljaren.

  Ha en riktigt bra dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..