Nakna gubbar

--- Pressresa i samarbete med Stena Line---

Gute Abend meinen freunden!

Eller vad det nu heter, mina tyskakunskaper från högstadiet är inte dom bästa. Det är i och för sig inte alls konstigt eftersom det är hundra år sedan. Frågar du mina barn så var det såklart på dinosauriernas tid.

Mira fick äntligen sin båtresa och Kapten Ylva som äger båten (tror Mira i alla fall) fick äran att följa med läppstiftstjuven på toaletten. Det var det första mötet med dom andra bloggarna och deras familjer, Therese, Melinda och Camilla. Det var verkligen en saligt härlig blandning med olika åldrar och dialekter. Annebelle från Stena Line berättade om vilket äventyr vi ska ut på i tre dagar.

Vi är i Tyskland och varit i den vackra hansastaden Stralsund och åt en god frukost. Vi åt inte på båten för den trötta tonåringen ville sova länge och det är ju han som bestämmer (tror han i alla fall). Efter det åkte vi till badpalatset HanseDom som hade ett stort badutbud med massor av rutschkanor men även en bastuvärld där tyskarna gärna visar sig nakna =) Jag skickade in mannen där, jag vill inte skrämma de andra besökarna… Nä ärligt.. jag gick in där och det första jag mötte var en storväxt tysk man som mumlade på tyska att jag INTE fick fotografera där. VA?? Vad är problemet, jag bloggar ju bara! Han går ju med både snopp och rumpa bar, vem är värst?

Efteråt åkte vi vidare till ett OTROLIGT ställe, jag blev faktiskt riktigt kär, men mer om det i morgon

Puss mer uppdatering senare!

Bus från början

Barnen försöker lära känna varandra i början, nu är dom hur goa som helst med varandra och alla har fått en massa nya vänner. Precis som vi vuxna.

Välkomna till Hansedom!

Det blev en smarrig frukost på hotellet Hansedom =)

Stort, lite folk och massor att göra!

Känsla avThailand?

Gissa om barnen trivdes!

Vi hade strålande sommarväder, gudomligt!

Både Mira och Gabriel trivs. Mamman och pappan/barbapappan med


LOADING..