Mina vårrullar

Hej vännen, du ska bara veta hur ledsen jag är. Jag lägger ut en bild på fejjan och Instagram på mina vårrullar som jag med kärlek har försökt överraska mina barn med såhär en måndag, och vet du vad alla gör då? Dom skrattar åt mig, en kompis tyckte att jag skulle köpa färdiga istället.

Marita från me&i frågade om jag dragit in ”roadkill” för hon såg både mule och päls.. HAHHAHA

Jaja, nu skyndar sig mannen nog hem nu när han ser vad jag utsätter barnen för..
Men först ska jag avslöja en sak, inte farao har jag rullat ihop vårrullarna själv, det har en vän gjort. Men jag lyckades i alla fall inte…

Donken, har du öppet? Familj in need….

ps… Marica har lagt ut fler bilder på mitt hem idag :O ds.

  1. Taskiga dom är som skrattar åt dig…jag fnissar bara lite 😉 Tycker du är modig som vågar prova att göra något nytt, här är lusten att laga mat helt bortblåst…tycker det är sk*t trist just nu. Så jag mottar gärna nya recept och ideér…fast kanske står över vårrullar! Kramen

  2. Ha ha, Me & I Marita ruels i sarkasmernas värld.
    Tycker det är beundransvärt att du bemödar dig att göra dessa delikata rullar själv.Säkert svajngoda.

    Dina våfflor var gudomliga.
    Puss

  3. Nää, vad taskigt att skratta!! Det där ser ju….. ehh… ja, annorlunda ut. Om man är sån så kan man även kalla det för spännande att pröva nåt som ser annorlunda ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..