Ebola och barnafödslar

God Lunch!


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Asså jag har inte fattat varför jag är så trött, men igår förstod jag. Under hela helgen har jag vaknat i ottan. Halv sju. Döden för en som vill vara ledig.. Men igår så fattade jag. Jag har kollat klockan på tv:n i sovrummet. Den var inte ändrad. Så alltså har jag gått upp halv SEX varje ledig morgon. Tro fasiken att jag är trött…

Min kollega är så sjuk.. Idag kom hon till jobbet med en manlig förkylning. Jisses vad synd det är om henne. Jag har hört att det är värre än både Ebola och att föda barn. Vojne Vojne.

Nu ska jag försöka få i henne lite lunch <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..