TÄVLING & Att klara en lördag utan att dö

HEJ, stressar in för att ge dig en kram men mina skolböcker kallar på mig.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Jag vill ge dig det bästa tipset för att överleva en lördag. Mina lördagar har alltid bestått av lösgodis, fika, frallor, popcorn, chips och god (oftast onyttig…) mat i stora mängder. Jag har ångest varje lördag för att jag inte kan ”svulla” som innan.

Nu har jag kommit på den bästa lösningen, jag köper bara äckelgodis. Sånt som jag verkligen INTE gillar.. Så jag överlever =) Vilken tur va! Så sitter jag och skrattar hånfullt mot familjemedlemmarnas förtvivlan när dom tittar i godisskålen och det endast är marmeladgodis och äckelsura grejer däri. Samtidigt tar jag en stooooor tugga på min chokladbar från ViktVäktarna. Satan i gatan vad goda dom är!

I kväll kommer en snabtävling från me&i, det är kort ”att-vara-med-tid” så snabba dig!

DSC_3709_kopia
LOADING..