Härliga olediga fredag

Jisses busy doing everything typ….


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Idag har jag hunnit hämta nya bilen (JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA), fått stenskott (GAAAAAAAAAAAAAAAAH), ätit jullunch på The Lodge med kollegorna, fikat med familjen på Kanelbullens i Veberöd och nu ska jag baka pepparkakor.

Jag LOVAR ni ska få se färgen sen. Vissa har sett bild på Instagram och vissa på Facebook, men det framgår inte riktigt vilken färg det blev 😉 alla gissar olika. Men första ska jag ha kvalitetstid med Mira och pepparkaksdegen <3

Ja… älskart…..

Tomatsoppa till förrätt

Fantastisk god majskyckling, karamelliserad lök, potatispuré. broccolisås. gratinerade rödbetor.. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tryffel till efterrätt…….

Vackra mamma och chef <3

Underbara Ann som hjälper mig så mycket på kontoret <3

Ingen dålig utsikt…..

Sen blev det fika på Kanelbullens och inköp av mina julfavoriter, saffransskorpor

  1. Du är så flitig med kameran vännen!
    Efter jul och nyår ska jag minsann ta en tripp till veberöd så jag får kramas med dig och Mira och så fotograferar vi lite .. Lite kurs sådär! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..