Nya bilen och stenskott :(

Jag är som ett barn, jag kör runt överallt och visar upp mitt nya lilla barn, min lilla nyfödda Auris. Jag tror fasiken att detta nästan är samma känsla som att få en bebis ;). Nja kanske inte.. men i alla fall känns det stort. Jag har ALDRIG ägt en helt ny bil, och jag gillar till och med att det luktar bil i bilen. Jag lovar att recensera den när vi kört ett tag för ni är många som faktiskt mailat mig med en massa frågor. Fast nu vill jag bara få visa mitt hjärtebarn.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Ja jag vet, jag är skitlöjlig och det kommer säkert ett roligare inlägg i morgon, men jag är skitlycklig och mallig- ja en riktig mallgroda. Förlåt…..

MEN, Karma is the Shit... mallgrodan fick på fingrarna ordentligt. För när jag skulle köra hem den GAMLA bilen var jag så lycklig för att det förhoppningsvis skulle bli sista färden. Jag hann inte köra 100 meter förrän det small till ordentligt.. Stenskott. ett stort sådant i forma av två änglar. Min gamla bil är med andra ord pissed som f*n…

Fasiken vackert…. Ett stenskott med änglar…

Men nu så, hur underbar vår gamla bil än varit så är den nya så j*vla snygg! Och vem bestämde färgen.. Jo den blev…. INTE vit 🙁 Men den bronz färgade var inte alls så fel som jag trodde. Jag är sketansnöjd! Mannen hade rätt… Fan… 😉

Japp, valet föll på en Hybrid. Anledningen är att bilen är miljövänlig och drar endast 0,39 stadstrafik. Dessutom frågade vi flera bilmekaniker och även besiktningen vilken bil man ska välja, alla svarade Toyota. Vi får se, nu ska den synas i sömmarna…

Det syns dåligt på bilden men hela taket är ett panoramafönster. Mira vrålade WOOOOOOOOOOOW när hon satte sig i bilen. Och det känns verkligen som att man kör cabbe.

Jag tittar på designen och formgivningen på bilen, mannen tittar på det tekniska. Jobbiga kunder med andra ord..

 

 

 

LOADING..