När rätt ord blir så fel

Ja, jag är kvinna. Och ja, jag är en lyckligt ViktVäktande kvinna. Det innebär att jag kräver behöver MASSOR med bekräftelse och bevis på att kilona har rasat. Min man har svarat flera gånger att det är svårt att se eftersom vi ses varje dag. Och som bekräftelsetörstande kvinna nöjer jag mig inte med det. Så jag fortsätter mitt tjatande, dag in och dag ut.

Men idag fick jag svar….

– Älsklingsmannen, asså, syns det? Syns det lite i alla fall att jag gått ner i vikt liksom?
– Ja, oja Malin, det gör det, för nu hänger det liksom mer….

Öööööööö

Jag tolkade det inte alls som han menade det- jag hörde det negativa, DET HÄNGER MERA! Mannen skrattade och förklarade hjärtligt att det var inte  alls så han menade, det var ju positivt menat. Att nu är inte att utspänt och svullet som det var innan. Det är ju jättebra! Han berömde mig så mycket.

Öööööööö

Då bröt jag ihop, har jag gått runt och varit utspänd och svullen? Utan att se det själv?
F*n…. F*n vad skämmigt!

Visst blev jag fin efter vår nagelsession idag =)

LOADING..