Tacka gudarna för ViktVäktarna på Facebook

Hur är det med dig? Kämpar du på precis som jag? Min räddning många gånger är faktiskt gruppen ”ViktVäktarna online på Facebook. Häromdagen fick jag ett GRYMT tips därifrån av Jennifer som jag vill dela med mig av. Är du inte med i gruppen tycker jag att du ska gå med. Det är en sån otroligt skön stämning där och alla peppar och hurrar för varandra. Säg vilken grupp med 8 000 medlemmar som alltid håller god ton med varandra?

Jo en tjej (förlåt jag minns inte ditt namn) tipsade om goda såser som är ”gratis”. Jag hittade dom på Gymgrossisten och fick hem i torsdags. HALLELUJA är det enda jag kan säga. Dom är så satan i gatan goda! Jag testade jordgubb, caramel och choklad. MUMS. Min syster beställde direkt 8 st till sig själv när hon smakade mina och jag ska beställa fler.

Just nu är dom faktiskt till 40 % och kostar bara 29 kronor!!!!!!
Du hittar såserna HÄR  (<–LÄNK), sök bara på ordet Syrup så hittar du alla sorter.

image

Såhär ser dom ut =)

  1. Ta en funderar över vad såserna innehåller istället för kalorier, eller läs på flaskan 😉 Usch stoppa inte sånt skräp i kroppen, du gör dig en stor otjänst i det långa loppet, även om det för stunden känns bra när sockerjävulen sätter in.
    Ha en fin dag ! 🙂

  2. TACK för tipset, kämpar på och har längtat mig galen efter en god mayo utan kalorier, hoppas jag har hittat den nu.
    Hälsningar
    Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..