Himmelskt

Hej vännen! Överlever du studentveckan? Jag gör. Lite si så där med min ViktVäktarmeny bara… Oftast är det dock bufféer så det underlättar massor. Det svåra är att minnas allt bara…


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

MEN, en dag då jag åt för glatta livet och inte ångrar mig sekund var när vi blev bjudna på den fantastiska Gourmetdressinmenyn. Det mest spännande är att menyn kan variera efter vad de lokala producenterna har att erbjuda.

Håll i dig för du kommer att dregla ner längs fotknölarna… Det gjorde jag…. Här är grundmenyn:

Min favorit första stoppet blev äppelmusten, ostpinnarna och fiskröran

Här står Eva och berättar och varje enskild producent och råvara. Jag fick så många nya favoriter så jag vill åka runt till alla jag!

Visst är det vackert… Och rätt som det var tutade en traktor förbi oss =)

Fjärde stoppet var ”grillstoppet”. Här stod Annika proffsigt och agerade grillmästare

Angus (från Tolånga 17)
 Pigan (korv från Toftebo)
 Hallumni (Nablus)
Portobello (Hällestad) med vitlöksolja och gratinerad ost (skånemejerier),
Surdegsbröd (Smaksak)
Tomatsalsa (lök,vitlök,olivolja, coriander) (The Lodge)
Böndippa på gulaärtor (vitlök, citron, rosmarin & timjan) – Marie gör
Potatis (The Lodge)
Sallad med tomat o gurka(The Lodge)
DRYCK: Da vinci, Äppelcider & Vatten

Favoriten här blev surdegsbrödet med halloumin och musten från Kivik…. jag tok-gillar grillat så.. Och ärligt, här började magen säga STOOOOPP!!!

Alla fotade såklart =)

 Ja, sen dog jag matkoma döden……

Jag kan inte länka till allt, men det är med stolthet som Veberödsbo jag kan säga att Smakvandring och deras Gourmetdressin” är en FANTASTISK upplevelse för alla sinnen!
Det är värt varenda krona och sekund att göra denna utflykt. Helt underbart! Ja detta blir ett minne för livet och ju mer jag tänker på det, ju mer vill jag göra det igen, magiskt och så nära Veberöd. Stolt… Skitstolt och mätt…

LOADING..