Krav på plastikoperationen

Hejsan hoppsan denna Fnulan var väldigt svårstartad idag. Jisses jag är så trött så jag bli tokig. Det är inte konstig efter den värmen vi haft i Skåne och Danmark när vi var där. Vi ligger utslagna i soffan hela familjen.

Jag har plöjt genom alla ”Skönhetsfällan” avsnitten…. Ja, jag vet… Jag googlar operationsfilmer på Youtube också. Ja, jag vet… Jag vill veta hur dom gör ju. Hahhaa jag inser att jag är dum i huvudet. Gie, plastikkirurgen på Tereskliniken, kommer att ångra att hon tog mig dom patient. Jag har lite konstiga krav..

– Bröstvårtorna får inte peka åt varsitt håll eller neråt eller mot hakan
– Dom får gärna ta kort under operationen, allra helst filma
– Jag vägrar dropp om där är socker i det, Stevia finns det i dropp?
– Brösten ska inte vara för porriga, men det gör inget att det syns att dom är opererade
– Dom får inte ta för mycket men jag vill ändå bli av men en hel del. Hellre en snygg B-.kupa än en ful C-kupa =) 

Hahhahahha…. förlåt…. Jag vet…

Nu ska jag redigera alla härliga kort från vår Danmarksresa så att jag kan visa dig hur fint det var!

PUSS

Vacker syn vid Smålandshavet <3

 

 

LOADING..