När Leila Lindholm hör av sig

Hej min fina bloggvän.

Hur coolt är inte det att HON hört av sig!? Ja, du vet den där sköna och kameravackra donnan som både kockar och gör sjukligt syndiga delikatesser på tv. Leila Lindholm skriver jag om såklart. Entreprenören och driven samt fullt medveten om vad som är bra och inte i köket. I like her!

Nu har Leila hört av sig till vår lokala restaurang Niromas. Mitt favorithak mitt i byn med gudomlig mat, goda ostar och egengjorda praliner. Nu är Leila ute efter deras Pop-A-Cob. Det är tydligen redan en storsäljare och såklart ska tv stjärnan hänga på trenden.

”Det kändes något extra när dem hörde av sig från Leilas Generalstore” säger ägarna av Niromas. Tror jag det! Coolt! Här står Kim och packar popcornen till Leila =) Förlåt Niromas… men jag snodde lite foton från er Facebooksida :/

Så nu packar Kim och Josip deras fantastiska popcorn till kändiskocken som ska sälja detta i flera av hennes egna butiker. Sverige får därmed fått upp ögon för Niromas Zaramama s Gourmet Popcorn. Och till och med jag är stolt som Veberödsbo =) Så stolt så jag måste visa bloggvärlden detta också!

HEJA Niromas i Veberöd, ni är fasiken grymma! Ni måste ju starta en webshop så att mina läsare får smaka dom med!

Kolla så fint det ser ut! Det finns massor med olika sorters popcorn och dom är HELT naturliga, eller som dom som kan sånt där säger ”100% GMO FREE”. (GMO betyder genmodifierade organismer) Niromas är de enda svenska agenturerna för ZaraMamaS Gourmer Popping corn

Dessa verkar skitcoola, det är de enda hela majskolvarna i VÄRLDEN som man stoppar in hela i micron och poppar. Jag måste köpa och testa. Ska jag visa dig sen?

Pst. Niroma levererar även popcornen till:
Grand deli i Lund
Möllans ost i Malmö
Mästerlivs i Malmö
Österlens matmarknad bla

 

 

  1. Kan man bli mer fejk, stel, och pengakåt än Leila Lindholm undrar jag. Hon är som en ”Stepford wife” med noll utstrålning, och nej jag är inte avundsjuk 🙂

    1. Här handlar det väl mer om att det är roligt för Niromas att få en så stor och bra kund? Hur Leila är är egentligen oväsentligt enligt mig. Dock så är det nog många med mig som tycker att hon är ganska skön in tv =)
      Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..