Kärleks disco, ALCAZAR

Jaaa, Alcazar! Hur ska jag kunna skriva för att förmedla något jag har varit med om som var alldeles jätteperfekt? Jag kan lägga till alla världens adjektiv och göra stora teatraliska armrörelser, det gör ändå inte kvällen med femmetjejerna någon rättvisa. Det hjälper inte heller att jag lägger in bildbomber för där känner du inte värmen, glädjen och gemenskapen. Du hör inte hur vi skrålar i discotakt med Alcazar eller känner gungningarna i våra höfter.

Äsch jag struntar i det istället, här kommer några foton från en magisk kväll =)

Jag vill tacka mina fina bloggkollegor för att ni finns i mitt liv, var och en av er är e viktig del av mitt liv Bambi, Hannah, Marica, Kicki, Matilda och Matilda som var på plats! Titta gärna in på deras bloggar för mer om kvällens discokaos

Vi (Hannah, Marica, Matilda och jag) bodde på ett superfint hotell, Birger Jarl. Kolla in utsikten med solen som strålar över vackra huvudstaden.

MUMS med käk på rummet <3

Halv fem möttes alla tjejerna upp för en liten förfest på rummet.

Fina Goa Bambi så glad att du var där, så mycket att prata om vännen! Och Hannah, tack från botten av mitt hjärta för en fantastisk helg.

Nja… jag kan inte säga att vi satt med tomma glas….

Bambis bild på hela gänget =)

Alcazar

Sen kom dom, mina absoluta schlagerfavoriter all time! LOVE THEM, håll i dig nu blir det fest

KUNGEN och hans DROTTNINGAR

Denna fantastiska kvinna, Lina. Henne har jag träffat innan och hon är så himla go!! Hon hoppade upp på vårt bord och dansade loss under showen! Hon var inte den ende, hela Hamburger Börs exploderade i discokärlek! Vilken stämning, så in i hjärtat lycklig är jag för att fått uppleva detta. Musik, dans och teater är så viktigt för mig och jag blir alldeles uppfylld av positiva känslor.
Tack Alcazar, ni är de bästa!

Sen gick vi vidare och skrålade Karaoke i två timmar innan vi hamnade ute på ett danshak och blev ombedda att lämna när dom stängde ;) Ingen ska säga att morsor inte kan skaka rumpa natten lång! Det blev en timmes sömn innan hemgång… Det var det värt!

 

 

LOADING..