Hälsning

God Morgon från Tyskland och Tropical Island. Vi sitter i vår stuga ”Mobile Home” och planerar dagen för gudarna ska veta att det är mycket att göra här! Jag trodde att det var generöst med två nätter men ångrar att vi inte bokade fler dagar.

Ni är så himla många som gärna vill veta massor om denna resan så jag ska verkligen försöka berätta så mycket som möjligt! Jag fick hjälp av Scandlines när jag bokade eftersom jag hört så lite om Tropical Island. Men jag lovar, hit vill ALLA!

Igår åkte vi klockan fem från Veberöd och var framme på Tropical Island vid 15.00. Vi valde att åka 9:00 via Gedsner över till Rostock. Vi hade även kunnat åka Helsingborg-Helsingör med båt, köra ner och sen vidare men vi tjänade in cirka 2 timmar på att ta bron. Resan tur och retur med Scandlines kostade 2.000 kr och vi tog Flexbiljetter för att kunna bestämma restiderna själv. Vi bokade ett Mobile Home för att kunna laga maten själv och spara in pengar på det sättet, det kostade 300 € för två nätter. Vi hade kunnat vara sex personer här om vi velat och vill man lyxa till det finns det MASSOR med restauranger att välja på.

Det var lite grundinformation om priser etc =) För visst är det viktigt!

Vi hann inte äta frukost hemma så vi tog en frukostbuffé på båten. Eftersom resan tar två timmar så hade vi gott om tid att äta i lugn och ro.

Lite kaos på båten… Det var STORM och det gick verkligen inte att gå runt och titta! Jag får kolla in allt båten erbjuder på resan hem istället. Jag missade till och med Taxfree :O. Här lyckades jag i alla fall få ett kort när det var lite lugnare =)

Tänk, inget Wifi! Underbart, vi umgicks med varandra <3

Förväntansfulla och glada Mira!
– Är vi framme snart?….
Ser du fina klänningen? Den är från me&i såklart! Så himla söt!!

Där är SÅ varmt och underbart! Vi kastade handdukarna på solstolarna som stod i riktig sand, sen slängde vi oss i vattnet i ”natt-ljuset”. För på hela resorten följer dygnet. Så idag får vi bada i solljusets glans <3

  1. Låter som en härlig semester. Vi har bokat en tur dit i början av januari. Satt precis och funderade över resvägen dit. Då mannen inte gillar havet vill vi åka så lite båt som möjligt.
    Kul att läsa om er resa och höra er åsikt om stället då vi aldrig varit där.

    1. Du får ställa så många frågor du vill =) Ni kan ju ta Helsinborg-Helsingör, sen köra ner och åka över via Puttgarden, det är det minsta ni kan åka med båt, men blir mer körning =) Kram

  2. Alltså gulligaste härligaste fnulan! Du är ju världens goaste mamma. Lyckliga Mira o få ha dig o åka till sånt roligt ställe. Vill oxå åka dit! Men vår bebis får nog ta o bli lite större först. Ha det toppen bra på semestern! Kram o puss
    Ps, vore så kul med mer filmer på Mira OCH dig! Har ju bara hört din sköna stämma en enda gång

  3. Åh vad härligt! Har kikat massor på det stället men inte kommit till skott. Kanske gör det när jag läser din upplevelse och åsikt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..