Jo men bra jobbat

Nej jag borde verkligen INTE ha försökt mig på att jobba idag. Verkligen inte. Innan jag berättar vad som hänt (i plural) ska jag bara meddela att man ska faktiskt be om ursäkt om man fiser, just saying! Eller jag menar att Mira is just saying. Bra att veta kanske?

Jo det började med att jag spillde ut en mugg kaffe över hela frukosten. Och där låg TVÅ datorer och TVÅ telefoner…. Sen raderade jag hela vår hemsida på jobbet och låste inloggningen till min webmail så att jag inte kom åt att ändra. Den ena datorn verkar ”ganska” frisk, den ena telefonen har plötsligt bara högtalarfunktion och den andre vet jag inte om den lever ännu..
Jo men det går bra nu… Jag fick i alla fall nybryggt kaffe <3

Drar täcket över huvudet och dör lite

image

Ja men vadå? Man ska ju lägga telefoner i ris???
Det är bara min dator med löneprogrammet och bokföringsprogrammet. Nä, men jag går och självdör istället

LOADING..