Recept på GOOOOD kyckling

Hej vännen, du är inte bortglömd, Tant Fnula har bara börjat jobba idag och är otroligt seg i starten. En bonus blev att jag hade glömt att vi är lediga i morgon. Jippe, vilken start!

Idag ska du få ett recept på en kycklinggryta som jag blev väldigt nöjd med själv om jag får säga det. Jag har bara smakat av för jag är i full gång med att städa ut julmaten ur kroppen och efter mötet med Amanda så har vi satt upp en ny strategi. Jag ska berätta sen, men först till den goda middagen familjen ska få äran att äta

Det blev en måltid med grejer vi hade hemma =)

4 kycklingfileér
3 dl vispgrädde
3 dl créme Fraiche
1 gul och en röd paprika
Vitlök efter smak (jag tog fyra klyftor)
1 purjolök
Salt, peppar, paprikakrydda, curry och kycklingkrydda
0,5 dl Äppel Chutney från Kivik

Jag stekte på kycklingen som jag delat i mindre bitar och sedan i med den hackade vitlöken, strimlade purjolök och paprikan. På med alla kryddorna efter en stund och häll sedan i créme fraich och grädde. Låt allt puttra och ta äppel chutney (man kan säkert ta mango också men jag tycker att äppel och curry är så gott). Smaka av och säg Mmmmmmmmmmmmm
Hade min man gillat äppel i mat hade detta också åkt ner ett par bitar.

Typ så….

 

LOADING..