Barska ögon på pappa….

Snöiga kramar från ett alldeles vitt Veberöd. Hur är det hemma hos dig? Idag är det en dag som min lilla lääääääääääääängtat efter som en tok. Jo, jag med faktiskt för det vi ska göra är en så himla rolig och trevlig tradition som Mira pratar om i ett helt år som ett fint minne och något hon längtar efter tills nästa gång.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

I kväll åker vi till Malmö och beskådar alla vackra prinsessor, och jag lovar dig att Mira kommer att klä sig som en utav dom på Disney on Ice =)

I morse kivades Fredrik med henne och sa att dom skulle vara hemma och mysa, då spände Mira ögonen i honom och sa barskt:
– Pappa, så får man inte säga, för idag är det en viktig dag för mig!

Puss fina du, nu ska jag jobba vidare innan festen som börjar 16:00 på Malmö Arena för vår del!

ps. Kolla hos Marica, hon har en tävling som gör att vi kan umgås på lördag!! ds,

  1. Åh vad spännande. Jag ska gå med min dotter på söndag och hon har redan hängt fram sin nya Anna-klänning och packat Frostryggsäcken med Olof och en påse godis. Förra året var ju magiskt och jag hoppas att det är minst lika bra i år.
    Hoppas ni får en mysig kväll. Kram på er

  2. Hallooo. Hoppas ni har haft det bra. Blir inget för oss i år, tyvärr har vi inte så mycket planer för i år. Det enda som är planerat är Justin Bieber i Köpenhamn ioktober,men det är ju läääänge till. Så det är som ett blankt blad av framtiden för oss. Ganska nice och ovanligt. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..