Helgens bravader

Att sammanfatta ett helt galet-underbart-fantastiskt-roligt-mättande äventyr i ett inlägg går inte. Jag skulle vilja ta med dig som läsare på resan med Meekatt i helgen för det var längesedan jag skrattade så mycket men även delade många tårar med min vän. Så blir det när man kan prata om allt och pratar om livets glädje och sorg.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Fint tycker jag <3 Fina Meekatt <3

När jag fick veta att jag skulle få äran att resa med Tallink Silja och bo en muminhytt blev jag så himla glad och visste direkt att jag ville ha med mig Meekatt och hennes barn. Dels för att jag behövde en assistent men också för att jag vill få Meekatt ut i stora världen.

Här kommer början på vårt äventyr!

Äntligen fick vi kramas! I Hässleholm hoppade familjen Meekatt på och barnen hittade en egen koja på Snälltåget som tog oss till Stockholm SAKTA men säkert. Mammorna pratade och pratade… Elton var så go, han hade aldrig åkt tåg innan, gulle honom. Mira hade sitt diadem med kattöron på eftersom hon skulle träffa MeeKATT

Och sen hände det…. min plånbok, mitt ID, mitt bankkort… HEMMA!! Panik!!!

Vi tog taxi till hamnen där den otroligt stora båten Silja Serenad väntade på oss alla. Snacka om att jag var nervös för att jag inte skulle få komma med i och med bristen på ID, jag visste inte vad jag skulle säga till Mira som längtade som bara den. Men jag slapp visa ID så jag kom på! Pust!!! ….Båten har nyligen inrett en våning med familjehytter i mumintema.

Vid fönstret ut mot ”Promenaden” fanns det stor plats för barnen att sitta och leka och titta ut från 11:e våningen

Häftigt eller hur!!

Så himla fin lampa och naturligtvis de muminrandiga gardinerna.

Jag kommer också att skriva om maten och aktiviteterna men det kommer sen =)
Jag vill berätta så mycket som möjligt för att ge dig så mycket tips som möjligt.

I samarbete med Tallink Silja

LOADING..