Knivdåd på Ullared och en förvånad Fnula

JA, det är sant. Jag var faktiskt med om en ganska obehaglig situation idag… Det började ganska bra och fick ett gott slut men jag har nog aldrig haft hjärtat i halsgropen så mycket som idag.

I alla fall…

Mannen var nog trött på mitt Ullaredstjat för han tutade med bilen utanför jobbet när jag slutade för dagen. Han sa till mig att hoppa in i bilen och sluta fråga vart vi skulle. Det tog en stund innan jag fattade, JAAAA ULLARED!! Dock började det ganska otäckt med en stor skrämmande plansch i storlek BIG BAUTA på väggen innan man kom in..

image

Haha Mira skrek
– Mamma, miiiiiiiin Meeeeeeeeekat

Men nej det var inte det värsta, ett helt folktomt Ullared liksom… klockan 17:30 på kvällen, det var som att komma till Ghost town, skitläskigt

image

image

Det var dock en otroligt obehaglig grej som hände. När vi stod bland herrkläderna såg jag fyra killar tissla och tassla sins emellan. Plötsligt ser jag en av killarna ta upp en stor kniv och står och lattjar med den. Där stod jag med Mira och mannen med ryggen emot killarna. Jag puttade bort Mira och sa till mannen att akta sig sen satte jag benen på ryggen och sprang till en personal.

På bara några få minuter var det tre vakter på plats och tog killen med kniven och bar ut honom ut butiken. Personalen jag sade till var så himla tacksamma men det gjorde ont i mig när jag förstod att detta tyvärr händer ibland.

FY!!!!!

Nä usch det var faktiskt riktigt obehagligt men en stor applåd till Ullared och Gekås för att dom agerade så blixtsnabbt!!!! TACK!! Mira var ganska tagen men det hjälpte med en fika, jag hoppas att hon glömmer fort <3

image

Jaja, sen var där sprängningar i bergen också förresten… Och att vi handlade för några tusen på typ 3 timmar…. Det var skithemskt!!

LOADING..